Belépés
 

Egyedülálló módon, manufakturális körülmények között, „langyos” pörköléssel nyitják meg a dél-amerikai arabica kávé pórusait.

Egy nap pihentetés után a kávészemeket kis adagokban mogyoróaromába forgatják, hogy a kávészemek nyitott pórusai szivacsként szívják magukba a mogyoró ízét.

CAFE FREI „Római mogyoró” kávé

A CAFE FREI ízesített kávéinak egyik első generációjába tartozó „Római mogyoró-kávé” hosszú évek után is töretlen népszerűségnek örvend. A különleges pörköléstechnikának köszönhetően grandiózus élményben lehet részünk bármely hétköznapon. Olyan, mintha egy kora tavaszi kirándulás alkalmával Róma nevezetességeinek szemlélése mellett, a kis utcák kanyargó világában barangolva, a legapróbb részleteken keresztül fedeznénk fel a város lelkét.  A tradicionális olasz kávéélményt pillanatok alatt egészíti ki az életöröm, amikor a mogyoró selymes illata és utánozhatatlan aromája megszédíti érzékszerveinket.

Hogyan készítsünk belőle mogyoró kávét?

A „római mogyoró-kávét” hagyományos módon tejjel és cukorral, hosszú kávénak érdemes fogyasztani, mert a mogyoró illata és a jellegzetes aromák a meleg és cukorral édesített tejjel felöntött kávéban kelnek életre. Egy adag (7-8 g őrlemény) frissen főzött kávét öntsünk fel legalább kétszeres mennyiségű, ízlés szerint édesített meleg tejjel.

Kóstolja meg CAFE FREI kávékülönlegességét és járja be az örök város titkos utcáit egy csészével a kezében!



Nincs listázandó termék(ek).


Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'Serialization of 'Closure' is not allowed' in [no active file]:0 Stack trace: #0 {main} thrown in [no active file] on line 0